Thuiskienen met Kon. Harmonie “St. Caecilia” Echt

Helaas zijn subsidies, contributies en donaties niet toereikend om de kosten van een harmonie, zoals instrumentarium en opleiding, volledig te kunnen bekostigen. Daarom tracht het vrijwilligerscomité CZN van Kon. Harmonie St. Caecilia extra inkomsten voor de harmonie te verwerven, door het organiseren van diverse activiteiten.

Met ingang van januari 2013 wil men, bij voldoende belangstelling, starten met de actie “thuiskienen”.
Door middel van een kleine maandelijkse bijdrage kunt u dan de harmonie steunen en u maakt ook nog kans op een leuke prijs. We zouden het erg op prijs stellen als u de harmonie hiermee wilt steunen.

De naam “Thuiskienen” zegt het al, u hoeft er niet de deur voor uit. De kosten bedragen €2,50 per maand per kienkaart. Elke eerste dinsdag van de maand trekt het kiencomité in het openbaar 75 getallen. Voor de kaarten die het eerste vol zijn worden iedere maand 3 prijzen uitgekeerd ter grootte van resp. €100, €50 en €25. De gewonnen bedragen worden automatisch aan de winnaars overgemaakt.

Voor aanmelding en vragen of opmerkingen betreffende het thuiskienen, kunt u contavt opnemen met Kitty Hausmans (tel. 0475 470283) of Ans Ruijten (tel.: 0475 483950) of mailen naar czn@harmonie-echt.nl.

U kunt HIER het aanmeldingsformulier downloaden, waarop tevens alle informatie met betrekking tot deze actie te vinden is.
Wilt u dit formulier lokaal opslaan klik dan rechts op bovenstaande link en selecteer Opslaan Als… / Save Target As….