Huldiging jubilaressen 2020/2021/2022

Tijdens de onlangs gehouden jaarvergadering werden de jubilarissen van de afgelopen 3 jaren gehuldigd en dat waren er heel wat.

Door de coronamaatregelen konden in de afgelopen 3 jaren de jubilaressen van onze vereniging niet worden gehuldigd. En het aantal jubilaressen was inmiddels opgelopen tot 29 leden. Dankzij het einde van de coronamaatregelen was er dan tijdens de onlangs gehouden jaarvergadering eindelijk het moment aangebroken om deze jubilarissen in het zonnetje te zetten.

Op onderstaande foto zijn de jubilaressen te zien welke aanwezig waren tijdens deze huldiging. De anderen zullen hun oorkonde en bijbehorende onderscheiding zo spoedig mogelijk ontvangen.

Hieronder een overzicht van alle jubilaressen:
65 jaar lid
Frans Augustin, Jacques Housmans, Arno Linssen, Nol van Pol
40 jaar lid
Roel Geurts, Ellen Hoeijmakers, Wim Hoeijmakers, Math Jessen, Henk van Montfort, Roland Reijnen, Ulri Smeets, Mark Smits, Maureen Spelthaen
25 jaar lid
Irene Caelen, Jan van Hamond, Joost Hausmans, Annette Joosten, Thomas van Kempen, Wilma van Montfort, Tim Severins, Daan van Twist
10 jaar lid
Marie-José Backhuis, Esmeé van Bilsen, Minoesch Heijnen, Dwain Lourens, Roger Perriëns, Tom Perriëns, Anouk Perriëns, Femke Reijnen