Voorspeeldag Jeugd in Kerstsfeer

Zondag 15 December vind de jaarlijkse voorspeeldag van de muziekleerlingen plaats.
Deze muzikale voorstelling vind plaats in het cultuurhuis “Edith Stein” aan de Plats en begint om 10:30 uur.

Dit jaar heeft men besloten om aan deze voorspeeldag een Kerst-tintje te geven.

Naast een mini-concert van de jeugdharmonie zullen ook de overige muziek-leerlingen optreden in diverse samenstellingen. En natuurlijk zullen ook de blokfluiters laten horen wat men al allemaal geleerd heeft.

Uiteraard zijn ouders, oma’s, opa’s en andere familieleden van harte welkom. Maar het is ook een ideale gelegenheid voor iedereen die graag op de hoogte wil zijn van de mogelijkheden met betrekking tot het gezamelijk muziek maken.

De leden van de Commissie Opleiding en Jeugd zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.