Muzikant René Linssen onverwachts overleden

Rene Linssen

Zaterdag 15 februari hebben we afscheid genomen van onze bariton-speler René Linssen.
Enkele weken geleden zat hij nog tussen ons tijdens de repetitie.
Toen hij echter de huisarts bezocht omdat hij zich niet fit voelde, stuurde deze hem door naar het ziekenhuis.
En op dinsdag 11 februari kregen we het droevige bericht dat René toch enigszins onverwachts was overleden.

René was ruim 63 jaar lid van onze vereniging en dat hij dit men liefde deed mag wel blijken uit de opmerking die zijn vrouw de afgelopen week maakte: “Eigenlijk was ik maar voor de helft met René getrouwd, die andere helft was hij getrouwd met de harmonie”.

Naast muzikant is René ook enkele jaren secretaris geweest in misschien wel de moeilijkste jaren van de harmonie. Daarnaast beheerde hij het muziekarchief van de vereniging en zorgde hij ervoor dat alle muzikanten voorzien werden van de juiste muziek.
Niet alleen in het grote korps was hij vrijwel wekelijks aanwezig, ook de jeugdharmonie kon trouw rekenen op zijn muzikale bijdrage.
We verliezen in René een fantastische muzikant, goede viend en harmonie-man.

We wensen Anneke, Stefan, Luc en Iris heel veel sterkte bij dit zware verlies.

Dat muziek een groot deel van het leven van René bepaalde blijkt wel uit het gedicht op het gedachtenisprentje.