Rabobank Clubkas Campagne

Dit jaar vind de Rabobank Clubkas Campagne plaats van 8 t/m 23 mei. Ook Koninklijke Harmonie “St. Caecilia” Echt is een van de verenigingen waar men op kan stemmen.

Alle leden van de Rabobank Roermond-Echt kunnen in deze periode meebeslissen hoe de sponsorbijdrage van de Rabobank Roermond-Echt word verdeeld onder de deelnemende verenigingen. Daarvoor hebben deze leden onlangs een deelenemerskaart gekregen met daarop de inlogcode voor de website, waarop men zijn stemmen kan uitbrengen.
Ieder lid heeft vijf stemmen, die kunnen worden uitgebracht op de deelnemende verenigingen met een maximum van 2 stemmen per vereniging.

De leden van Koninklijke Harmonie “Sint Caecila” Echt hopen ook dat dit jaar weer vele leden van de Rabobank hun steunen door het uitbrengen van 2 stemmen aan deze vereniging.