Ere-bestuurslid Hub Jacobs overleden

Deze week ontvingen we het bericht dat ons ere-bestuurslid Hub Jacobs op 18 September is overleden.

In 1974 trad Hub toe tot het bestuur van onze harmonie en na een periode van bijna 30 jaar werd hij in 2002 benoemd tot ere-bestuurslid.
Maar ook als ere-bestuurslid bleef Hub actief binnen onze vereniging, onder andere als lid van de commissie “Activiteiten en Ontspanning”.
Enkele van zijn kinderen en een kleinkind zijn enige tijd lid geweest van onze harmonie.

Hub was een trouw toehoorder van onze concerten, ook toen hij in “de Eghte” verbleef was hij steevast aanwezig tijdens onze Kerstconcerten aldaar.
Tijdens het Kerstconcert in 2014 kreeg hij het ere-insigne uitgereikt behorende bij het veertigjarig lidmaatschap van de muziekbond.

Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte bij dit verlies.