Music in Harmony 2018

Momenteel is de kaartverkoop gestart voor “Music in Harmony”, dat plaatsvind op 2 juni.
U kunt daarvoor terecht in onze webshop en bij de verkooppunten.

Na een aantal thema-concerten met onder andere filmmuziek, latin-muziek en vele andere soorten keren we terug naar het begin.
En dat was in 2002 toen we “Music in Harmony” organiseerde in de sporthal. Een muziekspektakel met heel veel zang.

Het zal weliswaar niet zo groot worden als toen, maar wel net zo gevarieerd.
Als lokatie is er gekozen voor het “EuroDetach RevueTheater” aan de Edisonweg,
die als een echte concerthal zal worden ingericht.

Het harmonie-orkest zal voor deze gelegenheid worden versterkt door enkele band-leden.
En als gasten zijn voor deze aflevering van “Music in Harmony” uitgenodigd:
– Kirsten Berkx
– Rob Reyners
– Echter RevueKoor

En de presentatie zal worden verzorgd door Henk Hover.

De entreekaarten voor dit muziekspektakel kosten slechts € 10,00 en zijn nu te koop in onze webshop
en bij onderstaande verkooppunten:
– Martien Aerts, Tabak, Staatsloterij, Lotto – Sint Jorisstraat 1
– Decorette Woonatelier Echt – Bovenstestraat 9

Bij de aankoop van de kaarten kunt u kiezen tussen een zitplaats of een staanplaats, zodat we ongeveer weten hoeveel stoelen er geplaatst moeten worden.
Maar U hoeft niet stil te blijven zitten tijdens dit concert, want de muziek leent zich uitmuntend om mee te zingen en te dansen.