Kerstmatinees in het weekend van 16 en 17 december

In het weekend van 16 en 17 December verleent de harmonie haar muzikale medewerking aan de Senioren Kerst-matinees in het Eurodetach Revue Theater.
De gratis kaarten voor deze muzikale Kerst-bijeenkomsten, die Eurodetach BV in samenwerking met de Echter Revue en de Koninkijke Harmonie “St. Caecilia” Echt organiseert, waren zeer snel uitgegeven. De harmonie mag echter per voorstelling nog een beperkt aantal kaarten te koop aanbieden.

In totaal zijn er drie voorstellingen, namelijk op:

  • – Zaterdag 16 December om 14:00 uur
  • – Zaterdag 16 December om 19:30 uur
  • – Zondag 17 December om 14:00 uur

De kaarten kunnen als volgt worden gekocht:

  • – Via onze webshop.
  • – Door het sturen van een mail naar kerst@harmonie-echt.nl met daarin uw adresgegeves en het gewenste aantal kaarten. Vermeld daarbij ook even of er kaarten bij zijn voor personen van 65 jaar of ouder, want zij ontvangen een extra attentie.
  • – Bij “Decorette van Montfort”, Bovenstestraat 9 te Echt

Kirsten Berkx


Als extraatje heeft de harmonie Kirsten Berkx uitgenodigd, die vorig jaar heeft deelgenomen aan het televisie-programma “The Voice of Holland” en daarbij zeer succesvol was. Zij zal enkele kerstliederen ten gehore brengen begeleid door de harmonie.
Zij is trouwens ook te gast tijdens het speciale concert dat de harmonie in juni 2018 gaat geven onder de naam “Music in Harmony”, maar daarover zal aan het begin van het nieuwe jaar meer informatie volgen.