Gouden huwelijk Marijke en Men

Dit Gouden Ech(s) paar is natuurlijk onze beschermvrouwe Marijke en ons bestuurslid Men.
We hadden hen heel graag een serenade gebracht, maar dat zat er vandaag niet in.

Uiteraard moest er wel een felicitatie plaatsvinden.
De jeugdharmonie maakte daarvoor een fraaie kaart met daarop de belofte op een later tijdstip dit muzikaal te ondersteunen en de grote harmonie had gezorgd voor een digitale felicitatie.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Uieraard moest er een muzikale hulde plaatsvinden bij het Gouden Huwelijk van Men Claessens en Marijke Claessens-Stassen. Men is namelijk al sinds 1987 bestuurslid van de harmonie en toen in 2006 de beschermfunctie vacant kwam hoefde Marijke niet lang na te denken. Zij aanvaardde dan ook, net als in het verleden haar vader en broer, van harte de functie van beschermvrouwe.

Door de huidige situatie kon er echter geen echte serenade plaatsvinden, waarop het idee ontstond om dan maar een digitale hulde uit te brengen.

De jeugdharmonie deed dit door felicitatiekaart aan te bieden, met daarop een compilatie van foto’s die thuis werden gemaakt.

Diverse leden van de grote harmonie maakten thuis een opname van de felicitatiemars en ook het dirigeren gebeurde vanuit de thuis-locatie van de dirigent in Belgiƫ. Het geheel werd samengevoegd en digitaal aangeboden tijdens het kleine feestje dat in de besloten familie-kring werd gehouden.