Donateursactie 2020

Vanwege de Corona-maatregelen hebben we dit jaar besloten om de traditionele donateursactie te vervangen door een digitale versie.

In plaats van een bijdrage in de traditionele envelope kunt u nu een bijdrage overmaken middels:
– het scannen van bijgevoegde QR-code
– een betaling via deze link
– een bankoverschrijving naar rekening NL56RABO0113197950

Omwille van uw en onze gezondheid hebben we helaas moeten belsuiten geen leden bij u aan te laten bellen voor de traditionele donateursactie.

Toch kunnen wij uw financiële steun niet missen. Veel vaste kosten lopen door en inkomsten van optredens en bijvoorbeeld de paaseieren-actie zijn weggevallen.

Wilt u liever een contante bijdrage geven, dan kunt u altijd een envelop met uw bijdrage in de bus doen bij één van onze bestuursleden op onderstaande adressen:
– Beukstraat 21
– Smedenstraat 1
– Bosstraat 47

Een andere mogelijkheid om de harmonie te steunen is om u aan te melden als “Vriend van de Harmonie“.