Donateursactie 2018

Ook dit jaar zullen de leden van Koninklijke Harmonie “St. Caecilia” Echt in de maand september de inwoners van de woonkern Echt gaan benaderen voor een financiele bijdrage.

Helaas zijn de subsidies en een redelijke contributie niet voldoende om alle kosten te dekken die er nodig zijn om een muziekvereniging te runnen. Zeker als men bedenkt dat er toch heel wat goede instrumenten nodig zijn om ook de jeugdige muzikanten te blijven motiveren om muziek te blijven maken.

Daarom kunnen dan ook de inwoners van de woonkern Echt in de maand september een brief in hun brievenbus verwachten met het verzoek voor een financiële bijdrage. Enkele dagen later komt dan een van de leden met een herkenbare blauwe draagtas de enveloppe weer ophalen met daarin hopelijk een bijdrage.

Mocht U liever per bank een donatie willen doen dan kan dat op bankrekeningnummer NL56RABO0113197950 t.n.v. “Koninklijke Harmonie St. Caecilia Echt”, onder vermelding van “donateursactie 2018”.

Ook kan de enveloppe ingeleverd worden bij een van de leden of op een van onderstaande adressen
  – Beukstraat 21
  – Lariksstraat 15
  – Bosstraat 47

Sinds enkele jaren is er ook een andere manier om de harmonie te steunen, namelijk door toe te treden tot de Club van 50. Naast het feit dat u dan de harmonie steunt word u ook nog eens regelmatig op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Echter harmonie. Mocht u ook willen toetreden tot deze club stuur dan een email naar vrienden@harmonie-echt.nl en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.