Boekenbeurs op 28 en 29 oktober

Zoals eerder in het jaar reeds aangekondigd organiseert Koninklijke Harmonie “St. Caecilia” Echt in het najaar een extra boekenbeurs. Deze zal worden gehouden op 28 en 29 oktober.

Boekenbeurs oktober 2017
ConnectCollege
Op zaterdag zijn we geopend van 11:00 tot 15:00 uur en op zondag van 10:00 tot 14:00 uur.
De verkoop vind plaats in het repetitielokaal van de harmonie in het Connect College. Deze lokatie is te bereiken via de parkeerpaats van de school aan de Industrieweg (zie ook de plattegrond aan de linkerzijde).

De grote en gevarieerde collectie word weer gesorteerd naar genre uitgestald, hetgeen door de bezoekers van vorige edities zeer werd gewaardeerd. En ook de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Dus al met al een aanrader voor iedereen die van lezen houd of graag eens in een boek kijkt.

Heeft u zelf nog in goede staat verkerende boeken, die u aan de harmonie wilt afstaan, stuur dan even een emailtje naar boekenbeurs@harmonie-echt.nl, met daarin uw naam, adres en telefoonnnummer. Ook kunt u bellen naar 0475-484456. Er word dan zo spoedig mogelijk een afpraak met u gemaakt voor het ophalen van uw boeken.

De opbrengst komt weer ten goede aan het instrumentenfonds van de harmonie, zodat ook de jeugdige muzikanten kunnen worden voorzien van een goed instrument. En zeker nu er weer diverse leerlingen in opleiding zijn is deze financiele bijdrage van harte welkom.